Rally Mettet

Race- en rally auto´s

Liefde voor auto's

De afdeling engineering van GP Elite bouwt, onderhoudt en prepareert circuit, race- en rallyauto’s. Naast de eigen verhuurauto’s van GP Cars en fabrieksraceauto’s van Team GP Elite is het ook mogelijk voor derden om eigen auto’s onder te brengen. Wij verzorgen uw auto met liefde en hebben de ervaring om service op het hoogste niveau te leveren.  

Het transporteren, servicen en onderhouden van race- en rallyauto’s nemen wij graag uit handen. Dit garandeert dat een auto altijd perfect klaar staat voor een volgend evenement. Uiteindelijk draait het om het plezier van de rijder die volledig is ontzorgd. 

Maximaal genieten

Onze manier van ontzorgen heeft als doel dat een eigenaar zich kan richten op het rijden. Als een ware one-stop-shop verzorgt GP Elite de stalling, het transport naar evenementen en de gewenste ombouw en upgrades. Na een evenement wordt iedere auto grondig schoongemaakt van binnen en buiten, waarna er tijdens de spanner check alle belangrijke onderdelen worden gecontroleerd en vastgezet.

Zo wordt iedere rijder van A tot Z geholpen volgens de hoogst geldende standaard. Veiligheid is prioriteit 1 en preventief onderhoud vindt daarom in-regie met de eigenaar plaats. Het doel zal altijd zijn dat een auto turn-key klaar staat voor het volgende evenement, zodat iedere rijder maximaal kan genieten van de lekkerst rijdende auto. 

Vragen over de mogelijkheden die Engineering u kan bieden?

Neem contact op met de engineer hieronder, of gebruik het aanvraagformulier om aan te geven om welke auto het gaat en welk doel u voor ogen heeft.

Aanvraagformulier