Laat iedereen meegenieten

U wilt uw zakenrelaties, prospects of medewerkers verrassen met een onvergetelijke ervaring. Een dag vol actie waar nog lang over nagepraat zal worden is het doel. Wij hebben de oplossing voor u! Op maat stellen wij uw ideale autosportprogramma samen. Van circuit rijden tot driften, karten of rallyrijden: GP Incentives regelt het. Voor kleinere groepen hebben wij de meest populaire incentives verwerkt in kant en klare pakketten. Kijk hieronder alvast om ideeën op te doen, of neem contact op voor een vrijblijvend oriënterend gesprek waarin wij de wensen inventariseren, kijken naar mogelijkheden en beschikbare data doornemen. 

GP Incentives

Van A tot Z organiseert GP Incentives bedrijfsuitjes en incentives waar u met uw relaties nog lang van zult nagenieten. Het plezier van uw gasten en de veiligheid staan centraal. Daarom wordt u volledig ontzorgd door ons team, zowel vooraf als tijdens het evenement. Uw gasten hoeven alleen naar het circuit te komen, de rest regelen wij. Bij aankomst wordt u ontvangen met een versnapering en een welkomstwoord, daarna begint het echte werk!

Tijdens incentives op het circuit is het mogelijk om hot laps naast professionele coureurs mee te maken. Voluit op de limiet over het circuit rondgereden worden is een belevenis op zich! Iedereen stapt dolenthousiast uit, dat garanderen wij. We hebben nog meer ideeën die we graag in een persoonlijk gesprek zullen delen, zodat jullie uiteindelijk een fantastisch dagprogramma krijgen dat past bij het doel van het evenement. Teambuilding was nog nooit zo leuk! 

Eventuele bedrijfs- of productpresentaties kunnen naar wens worden ingepast in het programma. De branding en aankleding van een event kan volledig in jullie huisstijl worden uitgevoerd. Graag doen we een voorstel voor de ideale incentive, of het nu gaat om twee of tweehonderd deelnemers! Met ons van gedachten wisselen over de mogelijkheden? Neem dan contact op. 

 • Verrassende bedrijfsuitjes in de autosport
 • Zelf rijden op circuit onder begeleiding
 • Competitie als teambuilding
 • Van A tot Z verzorgde incentives
 • Side events inpassen in programma
 • Keuze uit breed aanbod GP Cars
 • 1 op 1 instructie van de beste trainers
 • Onmiskenbare Look & Feel met eigen branding
GP Incentives - Porsche 911 Carrera

Exclusief evenement

Event op maat

Geheel naar uw wensen en behoeften

Op maat stellen wij uw ideale autosport programma samen. Of u nu wilt karten, driften, rally rijden of rijden op het circuit, alles is mogelijk. Een combinatie van verschillende autosportdisciplines op één incentive behoort tevens tot de mogelijkheden! Kom in contact met ons om uw wensen en behoeften neer te leggen en wij doen u vervolgens een passend voorstel. 

 • Karten, driften, rally en/of circuitrijden
 • Geen limiet
 • Maatwerk

Voorbeelden uit het verleden

Kant en klare pakketten

GP Incentives - Circuit incentive

Circuit incentive

Avond op Circuit Zandvoort

€ 2.485,- per pakket

Er is niets mooiers dan een bedrijfsuitje op het circuit! GP Incentives regelt alles: de auto's, ervaren trainers en hospitality op basis van het aantal relaties waarmee u komt. Dit maakt het een geheel verzorgd pakket, zodat u zelf ook kunt genieten. Zonder hoge opstartkosten, want u sluit aan bij een bestaand GP Elite evenement. Uw relaties rijden zelf, maar onder begeleiding, in een geprepareerde race BMW over het circuit. Hiermee waarborgen we de veiligheid. Dit pakket is al te boeken vanaf 2 personen, het is ook mogelijk om met 4 personen één auto te delen. 

 • BMW 130i incl. brandstof, banden en circuitservice
 • 2 tot 4 personen per pakket
 • 4 uur effectieve rijtijd met privé trainer
GP Drift - Drift Incentive

Drift incentive

Samen leren driften in Lelystad

€2.285,- per pakket

Leren driften staat hoog op het wensenlijstje van iedere petrolhead, maar wat als wij hier een prachtige incentive van maken? Of iemand nog helemaal geen ervaring heeft of al een beetje, wij leren rijders driften. In speciale drift-BMW's, onder begeleiding van de beste trainers en op een prachtig driftparcours is een succesvol bedrijfsuitje gegarandeerd. GP Incentives verzorgt een volledig programma, waarin er veel rijtijd is en iedere deelnemer de perfecte achterwielslip leert maken. Dat gevoel van volledige wagenbeheersing is onbeschrijflijk, maar het is vooral ook ontzettend leuk om samen te beleven. 

 • BMW 130i incl. brandstof, banden en circuitservice
 • 2 tot 4 personen per pakket
 • 5,5 uur effectieve rijtijd met privé trainer
GP Incentives - Porsche Incentive

Porsche incentive

GP Drive

€2.463,- per pakket

GP Elite biedt een uniek incentive-programma waarin uw relaties op het circuit mogen rijden met de nieuwste Porsche 718 Cayman GTS. Dit gebeurt onder begeleiding van ervaren trainers die rijders op ieder niveau de fijne kneepjes van het circuitrijden bijbrengen. Dit pakket sluit heel mooi aan als u van plan bent om de contacten met uw relaties, of zakenpartners te versterken. GP Incentives biedt in een informele setting een programma van A tot Z aan. U en uw relaties worden volledig ontzorgd en op het gemak gesteld. Uw plezier en veiligheid staan voorop. Naast het leren circuitrijden in een Porsche is het vooral heel erg leuk om de opgedane ervaringen met elkaar te delen in de hospitality ruimte. Hier wordt nog lang over nagesproken! 

 • Porsche 718 Cayman GTS incl. 300 km, banden en circuitservice
 • 2 personen per pakket
 • 5,5 uur effectieve rijtijd met begeleiding

Vragen of hulp nodig?