Fabrieksraceauto´s

Porsche Customer Racing

GP Elite Engineering runt de raceauto’s van Team GP Elite. Het team van engineers en monteurs is volledig gespecialiseerd en up-to-date om dezelfde ondersteuning en service te leveren als een fabrieksteam. Dit wordt gewaarborgd doordat Porsche Motorsport en Manthey Racing continu technische trainingen verzorgen voor de crewleden. De raceauto’s onderhoudt de afdeling vanuit de werkplaats in De Rijp. Het team is daarnaast ook alle test- en racedagen actief op circuits ter ondersteuning. Dankzij de unieke aanpak en kwaliteiten van GP Elite Engineering krijgen talentvolle coureurs én privateers die de GP Elite autosportladder beklimmen de kans om op fabrieksniveau te kunnen racen.

Raceteam

Autosportspecialist

GP Elite Engineering is een team van autosport specialisten dat met een no-nonsense aanpak op het hoogste niveau auto- en autosportliefhebbers ontzorgt op het technische vlak. De afdeling engineering runt de verschillende Porsche Cup-auto’s van Team GP Elite. Vanuit de werkplaats in De Rijp worden naast race- en rallyauto’s ook bijzondere straatauto’s geprepareerd. Ook bij de aanschaf van een nieuwe- of gebruikte circuit -of raceauto staat GP Elite Engineering u bij. Het uitgangspunt van GP Elite is altijd dat een rijder zorgeloos gaat genieten van een unieke auto. 

Vragen over de mogelijkheden die Engineering u kan bieden?

Neem contact op met onze engineers hieronder, of gebruik het aanvraagformulier om aan te geven om welke auto het gaat en welk doel u voor ogen heeft.

Aanvraagformulier