De vrijheid van het rijden op circuits

Vrijuit de potentie van uw sportieve auto benutten, zonder angst voor flitspalen. Wat de reden ook is, een Trackday rijden op een prachtig Europees circuit is altijd een goed idee! Wij faciliteren twee Trackday concepten. Op GP Trackdays wordt er met maximaal 36 deelnemers gereden met veelal 4 tot 6 uur effectieve rijtijd. Het niveau op Trackdays varieert van beginners tot gevorderden. Op de Exclusive Trackdays zijn er slechts 24 deelnemers, met 8 uur effectieve rijtijd. Op Exclusive Trackdays rijden alleen ervaren rijders met gelijkwaardige (race) auto's. Bekijk hieronder alle Trackdays, of neem in een persoonlijk gesprek de mogelijkheden door aan de hand van uw eigen wensen. 

Meer informatie

Trackday circuits

De trackdays die GP Elite organiseert vinden plaats op verschillende circuits, waaronder de middag- en avondtrackdays op Circuit Zandvoort. Daarnaast worden er ook op Racepark Meppen en Spa-Francorchamps een trackdays georganiseerd. Wil je meer weten over deze circuits, klik dan hieronder voor meer informatie. 

Exclusive Trackday Circuits

De exclusive trackdays van GP Elite zijn onder andere op Circuit Zandvoort en het TT Circuit Assen. Daarnaast worden er exclusive trackdays georganiseerd in het buitenland. Wil je meer weten over deze circuits, klik dan hieronder voor meer informatie. 

Race naar de volledige kalender