Meedoen om te winnen

Binnen UNISERVER by Team GP Elite heeft een rijder de mogelijkheid om zich te ontwikkelen op ieder niveau. Van de amateurautosport tot de allerhoogste trede van de Autosportladder, de Porsche Mobil 1 Supercup. Wij geloven in een gedegen opbouw die aansluit bij de ervaring en het niveau van een rijder. Zo beleeft u er het meeste plezier aan én strijd u altijd mee om de bekers! En dat is wat wij het liefste doen, winnen! 

UNISERVER by Team GP Elite faciliteert hierin van A tot Z op de hoogste standaard. Presteren én plezier staan centraal. Door samen stap voor stap te werken aan het realiseren van de droom vinden wij het proces belangrijker dan het eindresultaat. Wij bieden met dit totaalconcept de perfecte manier om op eigen tempo naar het gewenste niveau te groeien. Het raceteam binnen GP Elite wordt daarom beschouwd als het verlengstuk van de trainingen, om de daad bij het woord te voegen. 

Raceklassen

Supercup Champions

GP Elite maakt van mijn autosportdroom geen plan, maar een haalbare missie

Larry ten Voorde - Team GP Elite

Dit is mijn allergrootste succes. Nadat ik al zolang met GP Elite heb samengewerkt geeft het mij een heel bijzonder gevoel om dit resultaat samen te vieren!

Larry ten Voorde - Team GP Elite Kampioen Porsche Mobil 1 Supercup 2020 & 2021
Daan van Kuijk - Team GP Elite

Mijn eerste top-tien-klassering in de Supercup smaakt naar meer, ik wil de stijgende lijn graag vasthouden!

Daan van Kuijk - Team GP Elite Rijder uit eigen opleiding GP Elite
Max van Splunteren - Team GP Elite

Geweldig dat ik nu kampioen ben en dit kan vieren met de mensen van het Team GP Elite, die ik een beetje als mijn familie beschouw

Max van Splunteren - Team GP Elite Kampioen 2019 Porsche Carrera Cup Benelux & Rookie Kampioen 2020 Porsche Mobil 1 Supercup
Floris Dullaart - Team GP Elite

Ik wilde al jaren kampioen worden als gentleman rijder. In 2021 heb ik dit samen met GP Elite serieus aangepakt en ik ben super blij dat het gelukt is!

Floris Dullaart - Team GP Elite Pro-Am Kampioen Porsche Carrera Cup Benelux 2021

Meer weten?

Wilt u leren racen en deel uitmaken van UNISERVER by Team GP Elite? Deel dan de autosportdroom met Torsten van Haasteren of Roderick Röling. Rijders die serieus verder willen, begeleiden zij door een haalbaar plan op te stellen. Hierin zal Team GP Elite van A tot Z ontzorgen. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.